https://www.interactive-education.gr/

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΠΗΓΗ : http://hellasnews-agency.blogspot.gr/2017/05/blog-post_93.html


'' Όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει , είναι σαν να καίγεται μια βιβλιοθήκη '' Αμπαντέμπα)

Δηλώσεις του αξιότιμου Παναγιώτη Ψωμιάδη για  το τελευταίο ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.. 
Καλό Ταξίδι Πρόεδρε μου,
εσύ έπραξες
στο ακέραιο το καθήκον σου»

 



«Έφυγε από κοντά μας ο τελευταίος των μεγάλων της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ο άνθρωπος που δίδαξε ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα,προασπιζόμενος τα εθνικά μας συμφέροντα, κάνοντας πράξη την εθνική συμφιλίωση, υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια τον ελληνικό λαό, τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά μας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιοφράφος 




Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που με τίμησε με τη φιλία και την εμπιστοσύνη του πολεμήθηκε όσο λίγοι. Αυτό είναι το κόστος που καλούνται να πληρώσουν διαχρονικά όσοι θέλουν να αλλάξουν πραγματικά την Ελλάδα, αυτοί που επιλέγουν τις επώδυνες αλήθειες από τα βολικά, εύπεπτα ψέματα.
Και η Ιστορία έγραψε, πως τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει το έργο του, το όραμα του. Ίσως σήμερα να ήταν όλα αλλιώς, δεν θα είχαμε μπει στην εποχή των Μνημονίων.
Καλό Ταξίδι Πρόεδρε μου, εσύ έπραξες στο ακέραιο το καθήκον σου».


Σχόλιο Μου : ΄΄Μην θυμώνετε με τους πεθαμένους γιατί αυτοί έπαθαν το μεγαλύτερο κακό ΄΄

Ένα βίντεο Από την Βασιλοπούλου Παναγιώτα με την Έγκριση του Βετεράνου Ρεπόρτερ Απόστολου Βραχιολίδη και εκ μέρους της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, και Τα Μέλη της , Για Τον Αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ... Καλό Του Ταξίδι . Καλό αιώνιο Ταξίδι του .

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΦΊΛΟΥΣ , ΟΙΚΕΊΟΥΣ , ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΌ ΑΙΏΝΙΟ ΤΑΞΊΔΙ .


Τα Πολιτικά πιστεύω δεν χωρούν σε μια απώλεια ενός Πολιτικού και Ανθρώπου . Το βίντεο της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου και των Μελών της , ετοίμασαν ένα Τιμητικό Αντίο , Στο Αιώνιο Ταξίδι του .


ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ -ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:Το βίντεο είναι έργο-κατασκευή της κυρίας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ...άξιας δημοσιογράφου συνεργατιδάς μας,.΄Οχι πάντως "έργο" του ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ... Απλά ο άνθρωπος έδωσε την έγκρισή του. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο!
Όχι τίποτε άλλο...αλλά για να μην υπάρχει σύγχιση ως προς τον ουσιαστικό  δημιουργό του έργου!...που είναι μόνο η άξια δημοσιογράφος κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ! 

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Γεννήθηκε 19/10/1918
Έφυγε από τη ζωή : 29/05/2017 


Το βίντεο της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου και των Μελών της , ετοίμασαν ένα Τιμητικό Αντίο , Στο Αιώνιο Ταξίδι του ..

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης , μας απαντά Για τα Τεκταινόμενα της Χώρας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΣΔ

ΠΗΓΗ: http://hellasnews-agency.blogspot.gr/2017/04/blog-post_43.html

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης , μας απαντά Για τα Τεκταινόμενα της Χώρας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΣΔ


Ζητήσαμε Δηλώσεις του Αξιότιμου Κύριου Παναγιώτη Ψωμιάδη, μιας και με επιτυχίας επανέρχεται στον Πολιτικό Στίβο...







Έχει την Στόφα του Πολιτικού , και την πείρα , πώς να το κάνουμε .......

ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ..................... 


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος΄ ΕΣΔ

«Η Εύβοια πρέπει να κερδίσει το στοίχημα της κρουαζιέρας»

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ 

«Η Εύβοια πρέπει να κερδίσει το στοίχημα της κρουαζιέρας» 


Ρεπορτάζ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ 


Την ανάγκη να αντιληφθούν οι τοπικοί φορείς τη σημασία, που έχει η ανάπτυξη  της κρουαζιέρας και τα πολλαπλά οικονομικά οφέλη, τα οποία συνεπάγεται η ενίσχυση του συγκεκριμένου κλάδου, επεσήμανε ο Σίμος Κεδίκογλου. Παράλληλα, ζήτησε να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες με στόχο τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις εταιρείες, για να αποτελέσει η Εύβοια ελκυστικό προορισμό για τα κρουαζιερόπλοια.

Ο Σίμος Κεδίκογλου κατά το χαιρετισμό του στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο κρουαζιερόπλοιο «Ocean Majesty», το οποίο αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Χαλκίδας, υπενθύμισε τις προσπάθειες και τις ενέργειες που είχαν γίνει, προκειμένου να δημιουργήσουν νέες πύλες εισόδου στην Κύμη, την Κάρυστο και την Αιδηψό, ούτως ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν τα κρουαζιερόπλοια και να εξυπηρετούνται τόσο οι επιβάτες όσο και τα πληρώματα.

Απευθυνόμενος στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή τον κάλεσε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να λάβουν μέτρα για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου και των δυσλειτουργιών, που συνεχώς διογκώνονται, εξαιτίας της υστέρησης σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:  «Θα ήθελα το επόμενο κρουαζιερόπλοιο που θα έρθει στη Χαλκίδα να έχει επιβάτες. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε νέες πύλες εισόδου. Η Χαλκίδα είναι μία από αυτές, όμως, πύλες εισόδου πρέπει να γίνουν και η Κύμη, η Κάρυστος, η Αιδηψός. Κύριε Υπουργέ προχωρήστε, κύριε Δήμαρχε και εσείς το ίδιο, όμως, να ξέρετε, ότι πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο τόπος πρέπει να προσφέρει ενδιαφέρουσες προτάσεις για τους τουρίστες της κρουαζιέρας.  Πρέπει να έχεις καραβάκια να τούς πας στις παραλίες, να τούς ξεναγήσεις εκεί που έγινε ο πόλεμος στο Ληλάντιο Πεδίο, να έχεις ένα φεστιβάλ γευσιγνωσίας, να έχεις μεταφορικό μέσο να τους ξεναγήσεις στο αρχαίο θέατρο Ερέτριας. Πρέπει, ερχόμενοι στη Χαλκίδα οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα των πολλαπλών επιλογών. Υπουργέ, βοηθήστε μας με τα βασικά, Δήμαρχε και Αντιπεριφερειάρχες ετοιμαστείτε, γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και πάμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα».